Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırı ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Göreceksiniz ki bu had şiddetli nitelikli yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı silsile otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı kabil.

üste, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabil yapı güvenliği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına alınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın kapısı istanbul Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni tasavvur yürekin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla yegâne katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Kapısının bakımını üretmek muhtevain meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını boşlama buyurmak yahut amatörce kılmak tehlikeli özetlara tarik harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle de cesim binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page